Menu
EN GR
FAQ

Ερωτήσεις & Απαντήσεις που συχνά κάνετε σε εμάς!

 • Πιο είναι το πρόγραμμα της ημέρας;

  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ COLOUR DAY RUN

  ΩΡΑ

  ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

  09.00

  ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ

  09.45 - 10.45

  ΖΕΣΤΑΜΑ ΜΕ ZUMBA

  10.45 - 11.00

  ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ

  11.00

  ΕΚΚΙΝΗΣΗ

  11.00 - 13.00

  ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 5Κ ΣΤΟ ΟΑΚΑ

  13.00 - 15.00

  AFTER COLOUR DAY RUN - PARTY

  15.00

  ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

 • Tι είναι το Colour Day Run;

  Το Colour Day Run είναι ένας διαφορετικός αγώνας δρόμου 5Κ όπου επικρατεί το κέφι, το χρώμα και το χαμόγελο την ώρα της διαδρομής. Δημιουργήθηκε για να δώσει κίνητρο αισιοδοξίας και χαράς στους συμμετέχοντες, μαζί με μια αξέχαστη εμπειρία. Το Colour Day Run είναι για να περάσεις καλά! Φόρεσε το ειδικό λευκό t-shirt του αγώνα και μέχρι την στιγμή που θα τερματίσεις, θα έχεις γίνει πολύχρωμος. Στο Colour Day Run δε μετράει ο χρόνος ή ποιος θα βγει πρώτος! Μετράει το να απολαύσεις την τη συμμετοχή και την χαρά του χρώματος πάνω σου. Με το που τερματίσεις, η διασκέδαση συνεχίζεται με πολύ χρώμα και φυσικά μουσική! Let the colour party begin!

 • Ποιος μπορεί να πάρει μέρος στο Colour Day Run?

  Βασικά όλοι! Μάζεψε την παρέα σου, τους συνεργάτες από τη δουλειά ή ακόμη και όλη την οικογένεια και έλα να ζήσεις μαζί αυτή την αξέχαστη εμπειρία που προσφέρει κέφι και χαρά σε όλους! Μπορείς να τρέξεις, να κάνεις jogging ή ακόμη και να περπατήσεις! Η ουσία δεν είναι να βγεις πρώτος αλλά να ευχαριστηθείς την πιο χρωματιστή ημέρα του χρόνου!

  Σημείωση: Τα ανήλικα παιδιά πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικους συγγενείς/φίλους. Όσα παιδιά - κάτω των 8 ετών - πάρουν μέρος με δωρεάν συμμετοχή, η διοργανώτρια αρχή προτρέπει τους γονείς να φορούν λευκό t-shirt για την αρμονία του συνόλου.

 • Πως μπορώ να δηλώσω συμμετοχή στο Colour Day Run?

  Μπορείς τόσο ατομικά, όσο και ομαδικά. Μπες στον τομέα των εισιτηρίων για να δεις όλα τα σχετικά πακέτα
 • Τι περιλαμβάνει το πακέτο του δρομέα;

  Δώρα συμμετοχής φυσικά! Ένα υπέροχο συλλεκτικό t-shirt του Colour Day Run για να το φορέσεις την ημέρα του μαραθωνιου, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, μια χρωματιστή κορδέλα για τα μαλλιά και φυσικά πολύ χρώμα που σου ρίχνουμε σε κάθε σου πέρασμα από τα colour pit stop!
 • Μόλις κάνω την εγγραφή, από πού και πώς θα παραλάβω το πακέτο συμμετοχής μου στο Colour Day Run?

  Mε την εγγραφή ηλεκτρονικής μορφής, αφήνωντας τα στοιχεία τηλεφώνου & email ενημερώνεστε για την ημέρα, ώρα και τόπο παραλαβής των πακέτων σας. Η κάθε εγγραφή ή αγορά πακέτου συμμετοχής μέσω καταστημάτων Public, περιέχει ένα βασικό μοναδικό κωδικό αγοράς, μέσω του οποίου θα παραλάβετε το υλικό σας την τελευταία εβδομάδα πρίν τον αγώνα, από συγκεκριμένο σημείο παράδοσης στο κέντρο της Αθήνας και φυσικά ωράριο. Καθημερινή ενημέρωση θα υπάρχει και μέσω του site μας και των social media του Colour Day Run
 • Tι πρέπει να έχω μαζί μου την ημέρα του event;

  Ας ξεκινήσουμε από την διάθεση για να περάσεις τέλεια! Μετά πρέπει να φοράς σίγουρα τα αξεσουάρ του πακέτου σου δηλαδή, το λευκό επίσημο tshirt , την χρωματιστή κορδέλα στα μαλλιά και φυσικά τα γυαλιά του Colour Day Run! Παράλληλα προτείνουμε να έχεις απαραίτητα μαζί σου ένα τσαντάκι μέσης ή πλάτης για τα ατομικά σου υπάρχοντα, διότι δεν υπάρχει μέρος φύλαξης των πραγμάτων σου.
 • Πρέπει να είμαι αθλητής με εμπειρία μαραθωνίων για να πάρω μέρος;

  Φυσικά και όχι! Το Colour Day Run απευθύνετε τόσο σε αρχάριους, όσο και σε λάτρεις των "Runs". O δικός μας αγώνας δρόμου των 5Κ είναι ένας συναρπαστικός και κυρίως χρωματιστός αγώνας κεφιού και δράσης στη πόλη!
 • Είναι ασφαλές να χρησιμοποιήσω κάμερες και κινητά τηλέφωνα για βιντεοσκόπηση?

  H οργανωτική επιτροπή του Colour Day Run θα έχει αρκετούς επίσημους φωτογράφους και κάμεραμαν που θα βιντεοσκοπούν τη διαδικασία. Αν πάρα ταύτα θέλετε να βιντεοσκοπήσετε την προσωπική σας διαδρομή / εικόνα, προτείνουμε πλαστικές θήκες προστασίας.
 • Πως πετάγεται το χρώμα κατά τη διάρκεια του αγώνα δρόμου;

  Κατά τη διάρκεια της διαδρομής των 5Κ υπάρχουν 6 διαφορετικοί σταθμοί με τα 6 χρώματα της παλέτας του Colour Day Run! Σε κάθε σταθμό θα εκτοξεύονται στη κυριολεξία "τόνοι" χρώματος πάνω σας! Εσείς, θυμηθείτε να φοράτε τα γυαλιά σας και να έχετε το στόμα σας κλειστό, την ώρα που πετάγεται το χρώμα!
 • Η χρωματιστή σκόνη είναι ασφαλής;

  Η σκόνη αυτή είναι ειδικά κατασκευασμένη από αλεύρι καλαμποκιού, το οποίο έχει επεξεργαστεί με απαραίτητα συστατικά για την άφοβη χρήση στην ύπαιθρο. Δεν έχει επιβλαβή συστατικά για τον οργανισμό, γιατί δεν περιέχει βαρέα μέταλλα. Είναι κλινικά ελεγμένη και διαθέτει πιστοποιήσεις ISO καταλληλότητας.
 • Τι γίνεται αν βρέξει;

  Με τον καιρό και τη βροχή δεν μπορείς να τα βάλεις. Σε περίπτωση βροχόπτωσης ή κακών καιρικών συνθηκών το event αναβάλλεται και προγραμματίζεται εκ νέου στη πρώτη διαθέσιμη ημερομηνία που οι συνθήκες το επιτρέπουν.
 • Σε περίπτωση που δεν έρθω έχω επιστροφή χρημάτων ή κάτι άλλο;

  Επιστροφές χρημάτων γίνονται μέχρι και 5 ημέρες πριν τη διεξαγωγή του ημιμαραθωνίου. Δικαίωμα παραχώρησης της συμμετοχής σου σε άλλο άτομο είναι δεκτή με την ενημέρωση όμως μέσω email στην οργανωτική αρχή.
 • Τα ρούχα μου πλένονται μετά το event?

  Ναι κανονικά. Με απλή πλύση πλυντηρίου.
 • Τι κοινωνικό έργο προσφέρει το Colour Day Run?

  Με μεγάλη ευαισθησία και κατανόηση προς τις δύσκολες συνθήκες της κρίσης, το Colour Day Run σε συνεργασία με το " Όλοι μαζί μπορούμε" του ΣΚΑΪ , θα δωρίσει μεγάλο αριθμό τροφίμων σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, που έχουν ανάγκη την σίτιση.